del med andre

Lawrence Brownlee

Den verdensberømte bel canto-tenor synger for første gang i Aarhus 25. maj 2013.

Køb billetter online her.

Lawrence Brownlee debuterede i 2002 efter at have vundet en stor sangerkonkurrence i New York i 2001.

Hans talent blev først for alvor anerkendt, da han i 2010 medvirkede i en Rossini-opera sammen med stjernesopranen Renée Fleming. Først og fremmest i bel canto-operaer af komponisterne Rossini, Donizetti og Bellini har den amerikanske sanger fundet sin rette karrieremæssige hylde. Med sine ni perfekte høje C’er ”blæste Brownlee publikum omkuld”, som en af anmelderne skrev efter koncerten i Tivolis Koncertsal 2011. Og nu kan Brownlee opleves i Aarhus i Symfonisk Sals fantastiske akustik.

Dirigent ved koncerten er den blot 33-årige Michael Balke, der er født i Braunschweig, men uddannet i både direktion og klaver ved konservatoriet i Cincinnati, USA, hvorfra han fik eksamen med højeste karakter og udmærkelse. Balke har siden 2011 været førstekapelmester ved operaen i Magdeburg, og gennem de senere år har han dirigeret en række operaer i Tyskland, bl.a. på Staatstheater Kassel. 

>> Koncertens program kan ses her

Koncertdato

Lørdag 25. maj 2013 kl. 16.00  
Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus

Varighed 75 min. + pause

OBS Besked til publikum vedr. udgang efter koncerten. Publikum bedes benytte udgangen ved Skovgaardsgade/Receptionen, da Foyeren pga. arrangement lukkes efter koncerten. Vi beklager ulejligheden.

Medvirkende

Lawrence Brownlee, tenor
Michael Balke, dirigent
Den Jyske Operas Kor
Aarhus Symfoniorkester

Arrangører

Musikhuset Aarhus
Aarhus Symfoniorkester
Den Jyske Opera

Den Jyske Opera
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2C
8000 Aarhus C
Tlf. 89 40 91 10
post(at)jyske-opera.dk

følg os