Klik her, hvis du har problemer med at læse nyhedsbrevet

 
 
Nyhedsbrev
 
 
 
 
Roberto Alagna og Bo Skovhus i Århus
 
 

Roberto Alagna smeltede publikums hjerter, da han i august 2003 sang partiet som Rodolfo i Den Jyske Operas storslåede opsætning af Puccinis La Bohème. Det var en rigtig operafest med en gribende forestilling, der fik tårerne frem, og der blev god brug for de lommetørklæder, Den Jyske Opera havde udleveret sammen med programmet. Efter sidste akt kvitterede publikum med stående applaus, indtil Roberto Alagna gik på hænder langs scenekanten. Berlingske Tidende skrev, at ”Roberto Alagna og Angela Gheorghiu strålede om kap” og at det var ”to tindrende sydeuropæiske stjerner i front”. 

Tag forskud på fornøjelsen og se programmet, der netop er offentliggjort, for koncerten 17. maj i Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus.

>> Læs mere om koncerten med Roberto Alagna
>> Se koncertprogrammet som netop er offentligtgjort
>> Køb billet


”En perfekt syngende Bo Skovhus”, skrev Dagbladet Børsen og gav seks stjerner for rollen i Richard Strauss’ Arabella i Hamburg. Ved sin koncert i Århus synger Bo Skovhus lieder af Robert Schumann - blandt dem Zwölf Gedichte og Drei Gesänge

>> Læs om koncerten med Bo Skovhus
>> Se koncertprogrammet som netop er offentliggjort
>> Køb billet

Efter koncerten 16. maj med Bo Skovhus og 17. maj med Roberto Alagna er der en enestående lejlighed til at møde verdensstjernerne og få signeret din yndlings-cd. Vores samarbejdspartner Stereo Studiet byder i deres stand på et udvalg af cd- og dvd-indspilninger.

Offentlig adgang til masterclasses med Bo Skovhus

Det Jyske Musikkonversatorium afholder tre dages masterclasses 11.-13. maj med Bo Skovhus. Der er offentlig men stærkt begrænset adgang: 60 adgangskort udloddes til publikum efter først-til-mølle. Der kan hentes ét adgangskort pr. person ved personligt fremmøde i receptionen, Musikhuset Aarhus, Skovgaardsgade 2C, 8000 Århus C torsdag den 7. maj ml. 13.00-15.30.

>> Læs mere om masterclasses 11.-13. maj

 
 
Den Jyske Opera
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2 C
8000 Aarhus C
Tlf. 89 40 91 10
info@jyske-opera.dk