Den Jyske Operas Kor

Den Jyske Operas Kor består af 24 sangere. Korets primære opgave er at medvirke i Den Jyske Operas operaforestillinger i hele Danmark. Koret kan også opleves i sceniske operakoncerter og koncerter med klaver. Koret samarbejder herudover bl.a. med landets symfoniorkestre - heriblandt landsdelsorkestrene - og andre ensembler om filharmoniske koncerter, både alene og sammen med dygtige amatørkor.

Koret har igennem mere end et årti optrådt med de traditionsrige julekoncerterJulesang & Messingklang sammen med Prinsens Musikkorps under ledelse af nogle af Danmarks dygtigste dirigenter og begejstret i tusindvis af tilhørere. Den Jyske Operas Kor indgår i mange forskellige sammenhænge og events på den kulturelle scene i og uden for Aarhus, og korets medvirken i Opera i Rebild er blevet en fast del af sommerprogrammet.

Sangerne i koret optræder desuden som solister i mange sammenhænge, bl.a. i Den Jyske Operas børne- og ungdomsforestillinger og som formidlere af opera for både voksne og børn ved introduktioner før forestillinger, i workshops på skoler, ved sangcaféer på plejehjem og i samarbejdsprojekter med andre kulturelle aktører.


Pressefotos Den Jyske Operas Kor

Fotograf Cécile Smetana Baudier

For at downloade følg link under billederne og højreklik og vælg "gem som"


Sangerne i Den Jyske Operas Kor

Sopran
Annette Dahl 
Hanne Hohwü Houmøller
Pernille Stolting Madsen
Birgitte Mosegaard Pedersen
Birgitte Skarby Riddell
Lina Valantiejute


Alt
Birgit Demstrup
Bolette Bruno Hansen
Estrid Molt Ipsen
Sine Algreen Møller
Eline Denice Risager
Susanne Vinther


Tenor
Morten Hesteng Byrialsen
Tue de Stordeur
Carsten Gottholt Hansen
Erik Bekker Hansen
Jens Jagd


Bas
Jens Bové
Lars Fentz Krogh
Thomas Christian Sigh
Morten Wang