Turnéforestillinger sæson 2017-18

Velkommen til sæson 2017-18

Her kan du få et overblik over Den Jyske Operas kommende operaforestillinger på turné, som både byder på store klassikere og opera for børn.

Sæsonen byder blandt andet på Donizettis berømte kærlighedskomedie Elskovsdrikken og Verdis mesterværk La Traviata.

Herudover byder 2017-18 også på en scenisk korforestilling med Den Jyske Operas Kor Brus og bobler - en forestilling med de bedste operakor sat i en dramatisk sammenhæng med klaverakkompagnement.
Der vil også være mulighed for at opleve en sjov eventyropera målrettet børn og deres familier; den anmelderroste Hug en hæl og klip en tå. Denne nyskrevne opera er inspireret af Brødrene Grimms eventyr og Rossinis opera Askepot, men byder på sit helt eget persongalleri.

Elskovsdrikken

Donizettis berømte kærlighedskomedie handler om den ulykkelige og generte Nemorino, der forelsker sig hovedkulds i den smukke og stolte Adina. Nemorinos kur til Adina udvikler sig dog til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore.

På danmarksturné fra 6. oktober - 2. december 2017

La Traviata

Den smukke og karismatiske prostituerede, Violetta Valéry fra Paris, står over for et skelsættende valg; penge eller kærlighed? Violetta vælger kærligheden og forelsker sig i sin unge beundrer, Alfredo Germont, men beslutningen viser sig at få frygtelige konsekvenser…

På danmarksturné fra 1. februar - 23. marts 2018

Brus og bobler

Den Jyske Opera præsenterer i sæson 2017/18 en festlig scenisk korforestilling med Den Jyske Operas Kor.

Brus og bobler er en fejring af de bedste og allermest kendte operakor sat i en dramatisk sammenhæng med klaverakkompagnement. Glæd jer til at høre ’Fangekoret’ fra Nabucco, ’Brudekoret’ fra Lohengrin, ’Gæsternes Indtog’ fra Tannhäuser, ’Påskekoret’ fra Cavalleria Rusticana, uddrag fra Carmen og meget andet.

 


Hug en hæl og klip en tå

I denne sæson får børnene deres helt egen opera.

Hug en hæl og klip en tå leger med Rossinis udgave af Askepot, og skaber ud af den en sjov eventyropera i børnehøjde. Her er masser af dans, sang og sjov for alle aldre og er på alle måder en festlig forestilling for børnefamilier. Musikken spilles på akkordeon og er hugget og klippet fra Rossinis opera Askepot, mens de fire roller spilles og synges af 4 talentfulde sangere fra Den Jyske Operas Kor.