del med andre

5 stjerner i JP, Nordjyske Stiftstidende, Kristeligt Dagblad og Århus Stiftstidende. Danmarksturné med 23 forestillinger i 14 byer. Oplev en klassisk opsætning af én af verdens bedste operaer om ung kærlighed og kærlighedens svære valg: La bohème af Giacomo Puccini.
>> Læs mere >> Køb billet

Mozarts mesterværk Così fan tutte om to søstre, der narres til at bytte kærester, er en af de sjoveste og samtidig mest dybsindige operaer, der er skrevet. Forestillingen handler om ung kærlighed og utroskab, en sjælden kombination af komedie og drama, som kun geniet Mozart kunne skabe. Danmarksturné i foråret 2015.
Læs mere >> Køb billet

Julesang & messingklang

For 10. år i træk indbyder Den Jyske Opera og Prinsens Musikkorps til fælles julekoncerter, der runder år 2014 af. Koncerterne dirigeres af Michael Bojesen.
>> Læs mere

En smuk, ung kvinde skamferet for livet. Et barn født i hemmelighed og myrdet. En familie fuld af løgne. Janáceks gribende musik er baseret på folkemelodier fra hans hjemland og kombinerer skønhed og psykologisk kraft i nogle af de mest intense dramatiske oplevelser i opera.
>> Læs mere >> Køb billet

Den Jyske Opera
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2C
8000 Aarhus C
Tlf. 89 40 91 10
info(at)jyske-opera.dk

følg os