del med andre

Ny sæson med kærlighed og drama. Vi præsenterer Puccinis Madama Butterfly, Mascagnis L'amico Fritz, Bellinis I Puritani, Helte og skurke - scenisk koncert med Den Jyske Operas Kor og børneoperaen For enden af tunnellen.
Online billetsalg fra 16. april. Løssalg åbner 13. maj.
>> Læs mere

En smuk, ung kvinde skamferet for livet. Et barn født i hemmelighed og myrdet. En familie fuld af løgne. Janáceks gribende musik er baseret på folkemelodier fra hans hjemland og kombinerer skønhed og psykologisk kraft i nogle af de mest intense dramatiske oplevelser i opera.
>> Læs mere >> Køb billet

Tom er 10 år. Han har det allerbedst, når han er alene med sine figurer, som han fik af sin morfar. Han lukker sig inde og lever i en fantasiverden med helte, drager og konger og dronninger... Den Jyske Opera og Limfjordsteatret præsenterer ny opera for børn fra 8 år.
>> Læs mere

Den Jyske Operas Kor præsenterer en scenisk operakoncert med berømte operakor og -arier for både operaelskere og operajomfruer. Bizet, Verdi, Mozart, Puccini og Carl Nielsen er nogle af de mange kendte komponister, hvis musik indgår i et dramatisk koncept med smukke kostumer, iscenesat af Annilese Miskimmon. 
>> Læs mere
>> Køb billet

Den Jyske Opera
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2C
8000 Aarhus C
Tlf. 89 40 91 10
post(at)jyske-opera.dk

følg os