PREMIERE: 15. oktober 2017
SPILLESTED: Opføres i 13 byer landet over
TURNÉ TIL: 21. november 2017

Fakta

Ny opera for børn

Musik G. Rossini / Branko Djordjevic

Tekst Birthe Bonde Niilonen og Birgitte Holt Nielsen

Varighed ca. 45 minutter

Målgruppe For børn fra 5-10 år

Anmeldelser
Klik her

For skoler
Skolematerialer

Billedgalleri
Klik her

Billetsalg

Danmarksturné: 
Billetter til turnéforestillingerne sættes i salg senere på året. Vil du være sikker på at få de seneste opdateringer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Se turneplan og køb billetter her

Billetsalg for skoler
Klik her

Anmeldelser

Alberte, 8 år i Kjerteminde avis
"Jeg synes, at det var spændende. Askepots kjole var flot, og det var sjovt at se, hvordan den blev lavet... Musen var sød, men den var ikke levende. Jeg kunne godt se, at de selv fik den til at bevæge sig. Jeg vil gerne til opera igen." 

Teateravisen
"Musikken fortryller. Man bliver ganske let til mode af tonerne alene."
"For et givetvis mestendels ikke (så) operavant børnepublikum må det kompositoriske flet og det velklingende harmonikaspil være et scoop. At vurdere på de børn, jeg så opførelsen med, gik musikken også rent ind. Det gør historien, sangen og skuespillet også."
>> Online artikel

Jyllands-posten  
"... visningen af Tannes drøm, der smukt toner frem som silhuetter på et lærred, fik hurtigt det unge publikum til højlydt at gætte med på, hvad der foregik. Tannes arie og søstrenes latter er musikalske specialiteter i forestillingen, mens Tannes kjole og søstrenes parykker tegner sig for det komiske."
>> Online artikel (kræver login)

jcklassisk 
Det var et ungt publikum, som på forhånd var sat ind i, hvad sådan et operaeventyr kan være. Det virkede, som gav operaen dem en god middagsstund på 45 minutter, som de vil huske længere end meget andet."
>> Online artikel