Pressefotos Den Jyske Operas Kor

Fotograf Cécile Smetana Baudier

Klik på foto og gem - for download til trykbrug

Den Jyske Operas Kor

Den Jyske Operas Kor består af 24 sangere. Korets primære opgave er at medvirke i Den Jyske Operas operaforestillinger i hele Danmark. Koret kan også opleves i sceniske operakoncerter og koncerter med klaver. Koret samarbejder herudover bl.a. med landets symfoniorkestre - heriblandt landsdelsorkestrene - og andre ensembler om filharmoniske koncerter, både alene og sammen med dygtige amatørkor.

Koret har igennem mere end et årti optrådt med de traditionsrige julekoncerter Julesang & Messingklang sammen med Prinsens Musikkorps under ledelse af nogle af Danmarks dygtigste dirigenter og begejstret i tusindvis af tilhørere. Den Jyske Operas Kor indgår i mange forskellige sammenhænge og events på den kulturelle scene i og uden for Aarhus, og korets medvirken i Opera i Rebild er blevet en fast del af sommerprogrammet.

Sangerne i koret optræder desuden som solister i mange sammenhænge, bl.a. i Den Jyske Operas børne- og ungdomsforestillinger og som formidlere af opera for både voksne og børn ved introduktioner før forestillinger, i workshops på skoler, ved sangcaféer på plejehjem og i samarbejdsprojekter med andre kulturelle aktører.

Sangerne i Den Jyske Operas Kor

Sopran:
Annette Dahl
Hanne Hohwü Houmøller
Pernille Stolting Madsen
Birgitte Mosegaard Pedersen
Birgitte Skarby Riddell
Lina Valantiejute

Alt:
Birgit Demstrup
Bolette Bruno Hansen
Estrid Molt Ipsen
Sine Algreen Møller
Eline Denice Risager
Susanne Vinther

Tenor:
Morten Hesteng Byrialsen
Tue de Stordeur
Carsten Gottholt Hansen
Erik Bekker Hansen
Jens Jagd

Bas
Jens Bové
John Dempsey
Lars Fentz Krogh
Thomas Christian Sigh
Morten Wang

 

 

Korchef:

Tina Nielsen
E-mail: tn(at)jyske-opera.dk