del med andre

Mozarts mesterværk Così fan tutte om to søstre, der narres til at bytte kærester, er en af de sjoveste og samtidig mest dybsindige operaer, der er skrevet. Forestillingen handler om ung kærlighed og utroskab, en sjælden kombination af komedie og drama, som kun geniet Mozart kunne skabe. Danmarksturné i foråret 2015.
Læs mere >> Køb billet

En smuk, ung kvinde skamferet for livet. Et barn født i hemmelighed og myrdet. En familie fuld af løgne. Janáceks gribende musik er baseret på folkemelodier fra hans hjemland og kombinerer skønhed og psykologisk kraft i nogle af de mest intense dramatiske oplevelser i opera.
>> Læs mere >> Køb billet

Tom er 12 år. Han har det allerbedst, når han er alene med sin Mozart-spilledåse, som han fik af sin morfar. Han lukker sig inde med spilledåsen og lever i en fantasiverden med helte, drager og prinsesser... Den Jyske Opera og Limfjordsteatret præsenterer ny opera for børn fra 8 år.
>> Læs mere

Den Jyske Operas Kor præsenterer en scenisk operakoncert med berømte operakor og -arier for både operaelskere og operajomfruer. Bizet, Verdi, Mozart, Puccini og Carl Nielsen er nogle af de mange kendte komponister, hvis musik indgår i et dramatisk koncept med smukke kostumer, iscenesat af Annilese Miskimmon. 
>> Læs mere
>> Køb billet

Den Jyske Opera
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2C
8000 Aarhus C
Tlf. 89 40 91 10
post(at)jyske-opera.dk

følg os