Billetsalg til Sæson 2017-18

Forsalget til den nye sæson i Musikhuset Aarhus er nu i gang. Her kan du få rabat på 225 kr., hvis du køber billetpakke til 3 af følgende 4 forestillinger: Brødre, Elskovsdrikken, La Traviata og Passageren.

Løssalg til sæson 2017-18 starter onsdag den 26. april kl. 10.00.
Brødre

Den Jyske Opera opfører Susanne Biers film Brødre som opera i 2017 som en del af Musikhuset Aarhus' Bier Trilogi.

Den nye danske opera bliver instrueret af Kasper Holten, og Steffen Aarfing skaber scenografien. Komponisten er den danskfødte islænding Daníel Bjarnason og librettisten er Kerstin Perski (Reumertprisbelønnet for Skriftestolen).

Opføres i Musikhuset Aarhus 16.-22. august 2017.Elskovsdrikken

Donizettis berømte kærlighedskomedie handler om den ulykkelige og generte Nemorino, der forelsker sig hovedkulds i den smukke og stolte Adina. Nemorinos kur til Adina udvikler sig dog til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore.

På danmarksturné fra 6. oktober - 2. december 2017

La Traviata

Den smukke og karismatiske prostituerede, Violetta Valéry fra Paris, står over for et skelsættende valg; penge eller kærlighed? Violetta vælger kærligheden og forelsker sig i sin unge beundrer, Alfredo Germont, men beslutningen viser sig at få frygtelige konsekvenser…

På danmarksturné fra 1. februar - 23. marts 2018

Passageren

Lisa, en tidligere SS-vagt fra koncentrationslejren Auschwitz, konfronteres med sin fortid, da hun på et skib på vej over Atlanten ser en mystisk passager, som minder hende om en fange, Marta. Det tvinger fortrængte minder frem om krigens rædsler, og hun graver dybere ned i fortidens løgne og modsigelser, indtil hun endelig beslutter sig for at konfrontere den mystiske passager...

Operachef Philipp Kochheim har valgt Passageren som sin første forestilling på Den Jyske Opera.

Opføres i Musikhuset Aarhus 22.-28. august 2018.

Europæisk kulturhovedstad Aarhus 2017

Den Jyske Opera er involveret i tre store begivenheder i samarbejde med Kulturhovedstaden:

Brødre – opera baseret på Susannes Biers oscarvindende film og en del af Bier Trilogien. Opføres i Musikhuset Aarhus 16.-22. august 2017.
GrowOp - international operafestival for børn og unge (kan opleves fra 14.-26. november 2017)
Intet – opera baseret på Janne Tellers prisvindende ungdomsroman (Spillede 4.-8. februar 2017).