del med andre

 

Snehvides Spejl

6 stjerner
Århus Stiftstidende:
"Morderisk Operatriumf
Opløftende... Lyttevenlig og vedkommende... Den Jyske Operas satsning på Niels Marthinsen har været helt rigtig.... flot sangerhold... morderisk god opera!
Ole Straarup, 20. august 2011

5 stjerner
Nordjyske Stiftstidende: "En omvendt Snehvide
I den rette librettists hænder - og det vil i dette tilfælde sige Eva Littauer - får man et spændende drama af shakespearske dimensioner. ... Tre ting må virkelig fremhæves... For det første sangernes flotte præstationer, for det andet Anne Barslevs konsekvente instruktion, og for det tredje Gøje Rostrups scenografi. ...
Der er rig lejlighed til at opleve Den Jyske Operas eventyrlige Kor... Aarhus Symfoniorkester blev dirigeret af Joachim Gustafsson, der skabte en medrivende oplevelse af operaen."
Jens Henneberg, 20. august 2011

5 stjerner
Gregers Dirckinck-Holmfeld:
"En øretæveindbydende teenager
Snehvides Spejl er enkel, slagkraftig eventyropera på Den Jyske Opera. Der tegner sig en ny dansk opera-kurs."
18. august 2011

>> Læs anmeldelsen her

4 stjerner
Berlingske Tidende:
"De vender Snehvide på hovedet.
Snehvide er bare knap så uskyldig i Den Jyske Operas version. Kunne personerne i det gamle eventyr virkelig have så slette, slibrige, selvfikserede motiver? Man tør næsten ikke tænke tanken - og kaster sig så vellystigt ud i den.
Hvis man aldrig har været så stærk til opera, er seneste satsning i Musikhuset Aarhus en eventyrlig begyndelse."
Søren Schauser, 19. august 2011

>> Læs anmeldelsen her

3 stjerner
Jyllands-Posten: "Snehvides Spejl
"Efter pausen kommer der derimod en del mere lethed i musikken. ...bid og dynamik ... Indtil altså vi ender i pessimismens trygge favn, og Gøje Rostrups enkle monumentalscenografi sætter sig virkningsfuldt i bevægelse."
Jakob Levinsen, 18. august 2011

>>
Læs anmeldelsen her

Kristeligt Dagblad
"Imponerende dansk operasatsning i Aarhus.
Det er et imponerende apparat, Den Jyske Opera har fået stablet på benene – for blot fire forestillinger. Niels Marthinsens orkestersats er noget af en bedrift...  man skal skynde sig, hvis man vil opleve den. 
Peter Dürrfeld, 19. august 2011

3 stjerner
Politiken: "Snehvide som teenager fra helvede
Livet er ikke et eventyr. Det er udgangspunktet for en ny dansk opera om Snehvide, hvor pop i orkestergraven møder incest og teenagetraumer med unhappy ending".
Thomas Michaelsen, 21. august 2011

>> Læs anmeldelsen

4 stjerner
Fyens Stiftstidende: "Snehvides voldsomme pubertet
Let tilgængeligt , befriende, ubesværet, grænseløst i sit genrevalg: banal filmunderlægningssovs, ren melodigrandprix i et par smukke kærlighedsduetter og arier, men også Puccini- og Wagnerske ledemotiv-ekkoer plus Korngold- og John Williamsbrus.... Der er fine præstationer undervejs, sikkert understøttet af Anne Barslevs altid velnuancerede personinstruktion."
Mikael Krarup, 20. august 2011

 

Den Jyske Opera
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2C
8000 Aarhus C
Tlf. 89 40 91 10
info(at)jyske-opera.dk

følg os