del med andre

 

"Se og hør Don Juan"
5 stjerner
"Spillevende orkesterspil under ledelse af Tobias Ringborg... Premiereforestillingens sangerhold løste opgaven fortrinligt. I titelrollen var Gianpiero Ruggeri meget overbevisende, både sangligt og scenisk."
Ole Straarup, Århus Stiftstidende, 5. februar 2012
>> Læs hele anmeldelsen her

"Der er mange gode grunde til at høre Den Jyske Operas nyopsætning af Mozarts "Don Juan"."
4 stjerner 
Jacob Levinsen, JP, 4. februar 2012
>> Læs hele anmeldelsen her

"Mozarts store forfører er på vej landet rundt."
3 hjerter
Thomas Michelsen, Politiken, 5. februar 2012

"Don Juan med overraskelser. "
4 stjerner
"Velklingende, velsunget og velgennemført - man skulle da være et skarn for ikke at anbefale en sådan helhedsoplevelse".
Peter Dürrfeld, Kristeligt Dagblad, 7. februar 2012
>> Læs mere her

"Storartet Don Juan
Den Jyske Operas ’Don Juan’ er såvel musikalsk som opsætningsmæssigt en flot oplevelse."  
Svend Novrup, Kjerteminde Avis 12. februar 2012

"Begærets dunkle mål.
Mozarts Don Juan på Den Jyske Opera er vellykket på afgørende måder. Den er godt dirigeret, man keder sig ikke, og kvinderne står for højdepunkterne."
Valdemar Lønsted, Information, 6. februar 2012

"En solid og velsunget ’Don Juan’"
4 stjerner
Gregers Dirckinck-Holmfeld, 12. februar 2012
>> Læs hele anmeldelsen her

"Lækker Don Juan."
Lene Kryger, Fyens Stiftstidende, 16. februar 2012

"Don Juan er guf for både syn og hørelse...
Jyske Operas opsætning lever mere end op til forventningerne, og alle med en billet har en uforglemmelig aften i vente."
Lone Janet Andersen-Lind, KultuNaut, 13. februar 2012
>> Læs hele anmeldelsen her

"Den håndfaste forfører.
Både sang, spil og bevægelse ligger i top... Og et sted som strygerstarten på Ottavios store arie er direkte himmelsk, forestillingen når nordisk klasse i slige sekunder.... En opera for alle med øren."
Søren Schauser, Berlingske Tidende, 17. februar 2012

3 af 6 stjerner.
"Don Juan som endnu en dag på kontoret".
Jakob Wivel, Børsen, 9. februar 2012

"Kvinderne har bukserne på i Don Juan"
Erik Andresen, Vejle Amts Folkeblad, 8. februar 2012

Den Jyske Opera
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2C
8000 Aarhus C
Tlf. 89 40 91 10
info(at)jyske-opera.dk

følg os