del med andre

 

Narcissus & Ekko

4 stjerner, Århus Stiftstidende
"Genklang og spejl
Peter Bruuns musik er både finurlig og veloplagt. [...] Som Narcissus er Mathias Hedegaard fint valg, ungdommelig og adræt og meget velsyngende. [...] Helene Gjerris er en fin cirkusprinsesseudgave af Ekko, spiller og synger overbevisende i sit forsøg på at nå ind til Narcissus. Jakob Bloch Jespersen driver som Mesteren Nemesis de to rundt i sin manege med en god portion farlighed i såvel spil som sang flot bakket op af kapelmester Frans Hansen og hans musikere Anna Klett og Jesper Egelund [...] i en fint fungerende scenografi og belysning."
Ole Straarup, 24. oktober 2010

Kjerteminde Avis
"Flot opera for unge
Flotte rytmer, spændende musik, bombardement med farver og tryllerier er ingredienser i fascinerende børneopera. [...] Det er en meget flot forestilling, som er en fin indgang til opera for unge fra 10 år og opefter."
Svend Novrup, 25. oktober 2010

3 stjerner, Børneteateravisen
"Cirkussjov og selvværd
Peter Bruun fra FIGURA Ensemble har komponeret en musikalsk lydside, som flere steder drilsk skubber til de mere harmoniske tonesammensætninger og de mere forudsigelige takter. Forestillingen rummer fine rytmiske passager og en fin vekselvirkning mellem de lavmælte og de udfarende."
Kirsten Dahl, 25. oktober 2010

2 stjerner, KultuNaut
"Moderne myte
Musikken har mange melodiske passager, som går igen igennem stykket, så det er på en måde musikerne, der holder sammen på virvaret i handlingen.
Troels Andersen-Lind, 25. oktober 2010

Den Jyske Opera
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2C
8000 Aarhus C
Tlf. 89 40 91 10
post(at)jyske-opera.dk

følg os