del med andre

 

Julesang & messingklang 2010

Jesper Juul, dirigent
Jesper Juul er uddannet basunist fra Det Jyske Musikkonservatorium og uddannet dirigent fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har haft flere spændende opgaver som dirigent herunder ved DR UnderholdningsOrkestret, Athelas Sinfonietta Copenhagen, DR SymfoniOrkesteret, landsdelsorkestrene, Det Jyske Ensemble og Århus Sinfonietta. I januar 2009 tiltrådte Jesper Juul som chefdirigent for Prinsens Musikkorps.  

Ditte Højgaard Andersen, sopransolist
Ditte Højgaard Andersen er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium (2000) og Operaakademiet ved Det Kongelige Teater. Hun har optrådt på flere af Europas store scener, bl.a. med Händels Messias i Royal Albert Hall i London, samt i Stockholm, Paris, Bruxelles og Monaco. Hun debuterede på Det Kongelige Teater i august 2003. Ditte Højgaard Andersen synger hovedpartiet som Snehvide i Niels Marthinsens Snehvides Spejl i august 2011 på Den Jyske Opera.  

Michael Frank Møller, trompetist
Michael Frank Møller begyndte at spille trompet i en alder af 10 år og i dag er en af Danmarks helt store trompetister. Han har trods sin unge alder allerede oplevet både at modtage Musikanmelderringens Kunstnerpris (2010) og at spille solotrompet ved en gallakoncert med operastjernen Renée Fleming. Michael Frank Møller har været ansat i DR SymfoniOrkestret siden 2005.

Medvirkende

Den Jyske Operas Kor
Prinsens Musikkorps
Ditte Højgaard Andersen, sopran
Michael Frank Møller, trompet
Dirigent Jesper Juul

Dato og sted

14., 15. og 16. december
kl. 19.30

Sankt Lukas Kirke, Sankt Lukas Kirkeplads, 8000 Århus C
Fri entré

Varighed

90 minutter

Den Jyske Opera
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2C
8000 Aarhus C
Tlf. 89 40 91 10
post(at)jyske-opera.dk

følg os