del med andre

 

4 hjerter, Politiken
"Insekter og herlige intriger i samtlige skuffer.
Den Jyske Opera folder komedievingerne ud i 'Barberen i Sevilla'.
Det er rigtig imponerende, hvad Den Jyske Opera får ud af den lille historie... en fin og morsom forestilling... Fuld af skuffer med overraskelser, der er klar til at blive trukket ud."
Thomas Michelsen, 6. marts 2011

5 stjerner, Århus Stiftstidende
"Bryllup Butterfly Release!
Idéen er virkelig fortrinlig...Forestillingen som helhed er meget vellykket."
Ole Straarup, 5. marts 2011

 

4 stjerner, Gregers Dirckinck-Holmfeld
"Solgt til Rossini!
Den Jyske Operas ’Barberen i Sevilla’ er en musikalsk fornøjelse i Århus. Spækket med udenlandske sangere, men med en enkelt dansk stjerne af karat."
4. marts 2011

Kjerteminde Avis
"Figaro gnistrede og Rosina lyste op"
Svend Novrup, 5. marts 2011

4 stjerner, Jyllands-Posten
"På italiensk barbersalon
Generelt steg varmgraden, da Rosina kom på scenen, første den gennemført meget kvindeligt fornemme Trine Bastrup Møller, derpå den også velklingende og mere temperamentsfulde Marie Jinga... Der var gode solister fra Den Jyske Operas godt oplærte kor med to herlige Berta'er, Birgitte Mosegaard Pedersen og Annette Dahl i spidsen."
John Christiansen, 6. marts 2011

4 stjerner, Kristeligt Dagblad
"Liv og glade dage i Sevilla.
Ren spille- og sangglæde."
Jakob Holm, 5. marts 2011

4 stjerner Børsen
"Presset barber.
Der er fart over løjerne i Den Jyske Operas nye opsætning.
En yderst potent mezzosopran... i rollen som Rosina, velsmurt og sødmefuld i sine fraseringer... Dominique Moralez sang stilsikkert Grev Almaviva... Og så har Cowell en veludviklet sans for "timing" i sine små, vittige optrin. Fis og ballade, jovist, det er jo det, der er meningen."
Jakob Wivel, 8. marts 2011

Information
"God barber i Århus.
Den stilsikkerhed, der kendetegner denne jyske barber, giver sig allerede til kende i ouverture... Det vel syngende præger ellers korpset, som ydermere giver veloplagt los i komedien, så det smitter i salen."
Georg Metz, 8. marts 2011

5 stjerner, Kultunaut
"Solid og smuk underholdning.
Humor, sang og musik, skuespil og scene fungerer formidabelt. Det er let klassisk opera, når det er bedst. Der kan ikke sættes en finger på den Jyske Operas opsætning. Man bliver underholdt på forrygende vis med en fremragende besætning, der både leverer skuespil i topklasse og sang på noget nær højeste niveau."
Troels Lind

4 stjerner, Berlingske Tidende
"En aften i ministeriet for gakkede gangarter.   
Og man griner ret meget i Den Jyske Operas version... Sangerne i de store roller er mere eller mindre internationale og kan deres kram. Men læg også mærke til birollerne! For eksempel unge Annette Dahl som gammel kone – en af aftenens store overraskelser. Og danske Jakob Christian Zethner som Basilio synger og spiller til smil over hele femøren. »Barberen i Sevilla« er pjank. Men den er også verdens mest vellykkede opera buffo, som man siger."
Søren Schauser, 17. marts 2011

4 stjerner, Fyens Stiftstidende
"Klarest står Maria
Der spilles gedigen komedie over hele linjen. Jørn Pedersen som Bartolo trækker det store læs som bedaget, gråfjeret, vraltende krage, velsyngende og morsom. Daniel Hällström som Figaro udstråler charme, hans baryton bliver bedre og bedre... Rumænske Maria Jinga står klarest i rollen som Rosina. Hun synger smukt, er morsom og har en fin mimik.
"Mikael Krarup, 17. marts 2011

Den Jyske Opera
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2C
8000 Aarhus C
Tlf. 89 40 91 10
post(at)jyske-opera.dk

følg os