del med andre

 

med Joseph Calleja, Klara Ek, Sergei Nakariakov og dirigent Giordano Bellincampi


5 stjerner, Jyllands-Posten 30/8 2009
"Festugekoncerten var et sandt overflødighedshorn."

"Allerede her viste Aarhus Symfoniorkester under Bellincampi storform med en detaljeret, lækker og plastisk orkesterklang."

"Klara Ek tog derpå forskud på sin rolle som Ilia i Mozarts "Idomeneo", som Den Jyske Opera opfører i februar/marts 2010, med arien "Padre, germani, addio!" sunget både dejligt og udtryksfuldt, så vi har noget at glæde os til."

"Trompetisten Sergei Nakariakov spillede Joseph Haydns trompetkoncert i Es-dur [...] med en helt unik klang og overlegen virtuositet. [...] Russerens næsten overnaturlige teknik og musikalitet høstede simpelthen aftenens største bifald!"

"Joseph Callejas overlegne stemme foldede sig fra start flot og kraftfuldt ud."

"Som ekstranumre fik vi bl.a. Nakariakov på udtryksfuldt flygelhorn i Bachs "Air" og Calleja og Ek i en duet fra "La traviata" med fuldt orkester og velsyngende operakor, der hermed satte et flot og formfuldendt punktum for en aften med mange store musikalske oplevelser."

Læs hele anmeldelsen her

Ole Bisbjerg    


5 stjerner, Århus Stiftstidende 30/8 2009

"Han indfriede alle forventninger, tenoren Joseph Calleja."

"Især Nakariakov præsenterede virtuoserier, man ikke er forvænt med at høre. Det var både teknisk fremragende og meget, meget musikalsk."

"De tre solister lyste"

"Klara Ek [...] er en sanger med en smukt modelleret stemmeklang, en fin teknik og en meget overbevisende forvaltning af sit samlede musikalske udtryk."

"Sergei Nakariakov forbløffede ikke kun med sin virtuositet, nej egentlig var den største oplevelse at høre et trompetspil, der i den grad gjorde hver enkelt tone til en nydelse."

"Joseph Calleja var stjernen, vist så. [...] En fantastisk kerne i tonen, en kultiveret lysende stemme med smeld uden vold, fornemt projiceret sang og en strålende udtyndingsformåen uden tab af intensitet. Alt formidlet med glæde og generøsitet. Sådan!"

Læs hele anmeldelsen her

Ole Straarup

Den Jyske Opera
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2C
8000 Aarhus C
Tlf. 89 40 91 10
post(at)jyske-opera.dk

følg os