del med andre

 

Berlingske Tidende, 2. oktober 2008
5 stjerner
"Mozart lige i øjet. Kasper Wiltons opsætning af Tryllefløjen dyrker de enkle modsætninger. Det er fortryllende".
Søren Kassebeer

Århus Stiftstidende, 2. oktober 2008
5 stjerner
"Trylleblokfløjten. Sådan er Den Jyske Operas nyopsætning af Tryllefløjten. Ædel og til action, ond og til det gode, munter og til alvor, kødelig og til ånd, alvorlig og til moro. [...] Odense Symfoniorkester er under ledelse af Stefan Solyum et fortrinligt Mozart-orkester. [...] Sangligt er forestillingen godt besat."
Ole Straarup

Morgenavisen Jyllands-Posten, 2. oktober 2008
4 stjerner
"Den Jyske Operas Tryllefløjten er værd at se og høre. Tryllefløjten er med unge sangere, og det gør opførelsen forfriskende appetitlig. [...] Man kunne fra første øjeblik nyde David Danholts gennemførte Mozart-sang og Susanne Elmarks gnistrende Nattens Dronning. [...] Stefan Solyom dirigerede vitalt og levende." John Christiansen

Politiken, 2. oktober 2008
3 stjerner
"Trylleblokfløjten David Danholt er en fremragende Tamino. [...] Hans stærkt funderede tenor rammer plet som prinsen."
Thomas Michelsen

Fyns Stiftstidende, 2. oktober 2008
4 stjerner
"Sangens triumf. Den Jyske Operas opførelse er primært en musikalsk oplevelse, men Kasper Wiltons instruktion øjnes tydeligt."
Mikael Krarup

Børsen, 2. oktober 2008
4 stjerner
"Tryllefløjte med tørre tæv. Kristine Becker Lund præsterer den helt rigtige hjerteskærende, lille-pigede og meget oprigtigt forelskede Pamina. David Danholt leverer smæld og smæk for skillingen med sin saft- og kraftige tenor samt en overbevisende skildring af den modige, unge prins. Og Susanne Elmark er en solid og sikker Nattens Dronning.
Jakob Wivel

Den Jyske Opera
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2C
8000 Aarhus C
Tlf. 89 40 91 10
post(at)jyske-opera.dk

følg os