del med andre

 

af koncerten med Bryn Terfel

Politiken, 25. maj 2008
6 stjerner ud af 6

”Brandvarm Verdi […] Walisiske Bryn Terfel croonede, charmede og rakte efter stjernerne på en aften, hvor Wagner og Verdi førte til Gershwin og Rodgers and Hammerstein.”

 

Århus Stiftstidende, 25. maj 2008
6 stjerner ud af 6

”Blokvognssanger for Herren […] Bryn Terfel kom, sang og sejrede. Hans gæsteoptræden i fredags blev en herlig demonstration af topunderholdning på mange niveauer, i mange stemmemæssige forklædninger. Den mand kan det hele og nyder det!”

 


Jyllands-Posten, 25. maj 2008
4 stjerner ud af 6

”Festen med Falstaff […] Den walisiske basbaryton Bryn Terfel elsker at kommunikere med sit publikum, og kontakten med den begejstrede sal var der straks.”

Nordjyske Stiftstidende, 25. maj 2008
6 stjerner ud af 6

”Fænomenal gallakoncert i Musikhuset […] Mon nogen koncert i de sidste mange år har kunnet præstere en mere overrumplende aften end denne i Symfonisk sal i Musikhuset Aarhus”

Børsen, 27. maj 2008
”Spradebasse i verdensklasse. Den walisiske bas-baryton Bryn Terfel leverede en fremragende og underholdende præstation i Musikhuset Aarhus' Symfonisk Sal.”

Kristeligt Dagblad, 27. maj 2008
”Terfels triumf i Århus […] Bryn Terfel fik Den Symfoniske Sal i Århus til at sprudle. Hvorfor basbarytonen Bryn Terfel i sandhed er en verdensstjerne, fik man at se ved en triumferende koncert fredag aften.”


Berlingske Tidende, 27. maj 2008
6 stjerner ud af 6
”Trold kan tæmmes […] ”Jeg elsker jeres hus! Jeg elsker jeres orkester! Jeg elsker jeres kor!” sagde han – og vi elskede tilbage. Bryn Terfels besøg i det århusianske blev et sangshow uden sidestykke. Velkommen til verdens største basbaryton.”

Den Jyske Opera
Musikhuset Aarhus
Skovgaardsgade 2C
8000 Aarhus C
Tlf. 89 40 91 10
post(at)jyske-opera.dk

følg os