GrowOP! - Danmarks første operafestival for børn

GrowOP! Festival 2017 er Danmarks første operafestival for børn. Festivalen byder blandt andet på workshops, morgensang, internationale gæstespil og operaforestillinger, som alle er skræddersyet til børn fra 0 - 12 år.

Festivalen kan opleves 11.-26. november i Aarhus, Herning, Samsø, Ikast, Struer og Holstebro. 

Læs mere herunder eller på GrowOP!s egen hjemmeside, du også kan se det fulde program og købe billetter til forestillingerne: growopfestival.comEksperimenter og forskning

For at skabe en stærk grobund og interesse for festivalen og for opera som kunstform gennemføres desuden en lang række publikumsinddragende projekter og aktiviteter, kunstneriske eksperimenter og laboratorier for professionelle kunstnere, ligesom der forventes at være tilknyttet et forskningsprojekt.


Styregruppe

Projektet styres af en styregruppe bestående af repræsentanter for de 4 institutioner: Børnekulturhuset Aarhus, Operaen i Midten, FIGURA ensemble og Den Jyske Opera med Den Jyske Opera som tovholder.


GrowOP! er et strategisk projekt frem mod Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017.


Fakta

I samarbejde med Børnekulturhuset Aarhus, Operaen i Midten og FIGURA ensemble arbejder Den Jyske Opera på at udvikle et nyt tiltag for børn og unge i Region Midtjylland – en festival, der hvert andet år skal præsentere nytænkende og relevante danske og internationale musikdramatiske forestillinger for børn og unge.


Kontakt

Har du spørgsmål til projektet GrowOP!
er du velkommen til at kontakte: 

Birgitte Holt Nielsen
Den Jyske Opera
bhn(at)jyske-opera.dk
Telefon 23 64 26 13