Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017

Den Jyske Opera gentænker opera for både børn og voksne, når Aarhus og hele Region Midt bliver Europæisk Kulturhovedstad i 2017 med temaet Let's Rethink.

"Brødre" som Opera

Den Jyske Opera opfører Susanne Biers film Brødre som opera i 2017 som en del af Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017. Opførelsen er en del af Musikhuset Aarhus’ Bier-trilogi, hvor den anerkendte filmtrilogi transformeres til scenekunst. Kasper Holten instruerer det stærke trekantsdrama.
Musikhuset Aarhus, 16., 18., 20. og 22. august 2017.
>> Køb billet
>> Køb billet til 2 forestillinger og spar 100 kr
>> Læs mere

GrowOP!

GrowOP! - international Operafestival for børn og unge.
GrowOP! er et strategisk projekt frem mod Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017.
>> Læs mere her
eller på hjemmesiden for GrowOP!
>> Http://www.growopfestival.com


"Intet" som opera

Den nye opera Intet er baseret på Janne Tellers prisbelønnede ungdomsroman og opføres i Musikhuset Aarhus, Store Sal, i foråret 2017 i samarbejde med Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017 . Musikhuset Aarhus ”Jeg forventer, at dette originale og modige værk vil blive mejslet ind i vores bevidsthed”, udtaler programdirektør for Aarhus 2017, Juliane Engberg.
Musikhuset Aarhus 4., 5. 8. februar 2017. Skoleforestilling 7. februar.

>> Læs mere

TalentU

Den Jyske Opera vil gennem et 3-årigt nyskabende talentprojekt stimulere unges interesse for klassisk musik og opera og udvikle unge talenter. Projektet er enestående af sin karakter dels gennem den 3-årige tidshorisont og dels på grund af vekselvirkningen mellem praktisk træning i et professionelt miljø og medvirken i Den Jyske Operas operaforestillinger.
>> Læs mere